googleab814f1ba4861d62.html

Royal Gym Mechelen

Lange Nieuwstraat 40, 2800 Mechelen

Adres link: Google Maps


Website link

 

 

Wil jij leren thaiboksen, kickboksen of boksen? Je fysiek en mentaal beter voelen?

Kom dan trainen bij Royal Gym te Mechelen. Een thaiboks en kickboksclub die reeds bestaat sinds 2008, ongeveer 200 leden telt en al al heel wat kampioenen heeft voortgebracht. Bijna elke dag komen hier mannen, vrouwen en kinderen recreatief of in competitie leren kickboksen, thaiboksen en Engels boksen. Het is een club waar iedereen zich zonder twijfel meteen welkom & thuis voelt, ongeacht niveau, leeftijd, afkomst of geslacht.

Nieuw: Sinds september 2021 biedt de club ook lessen MMA (Mixed Martial Arts) aan. Een zeer complete gevechtsport die aan populariteit blijft winnen en technieken uit het kickboksen combineert met worstelen (grappling) en Braziliaans jiujitsu.

De 2 zeer ervaren coaches Abdel en Musti, vochten vroeger op het allerhoogste niveau en willen je graag helpen om jouw doelstellingen te bereiken. Ze zien er nauw op toe dat bij elke training de leden steeds het uiterste van zichzelf geven, leren wat doorzetten betekent en hebben een meesterlijk oog wat betreft het handhaven van de juiste technieken.

Ben jij op zoek naar een Kickboks, Thaiboks en/of MMA Vechtsportclub?
Selecteer uw gemeente hieronder en kies een club naar keuze!

WELKOM BIJ START2FIGHT

MUAY THAI
KICK & THAIBOKS, MMA

Selecteer uw gemeente: