googleab814f1ba4861d62.html

Cobra Thai Belgium

Kapittel straat 7, 

Adres link: Google Maps

 

Website link:

 


 

Team Cobra Thai Belgium is een Erkende sportvereniging in Bilzen. De sport club is gestart met lesgeven op 05/12/2020. Het doel is om jonge kinderen  tussen 5 jaar en 16jaar kennis te laten maken met de stijl kickboks & thaiboks. Deze sport zal gegeven worden op verschillende niveaus; beginners kids (5 – 7 jaar), beginners/gevorderden jeugd (8-16 jaar).

De kids zullen deze sport spelenderwijs doch met inachtneming van de vereiste discipline leren beheersen, zodat ze op zeer jonge leeftijd al de basis van deze sport mee krijgen om later gemakkelijk over te kunnen schakelen naar de beginnende en gevorderde jeugd. Zo kunnen de jongeren zich desgevallend in een latere fase op professioneel niveau eventueel verder ontplooien.

Bij Team Cobra Thai Belgium worden de leden zowel fysiek als mentaal  gecoacht. De trainers zullen op een professionele manier volgende waarden trachten te ontwikkelen bij elk lid: Respect, discipline, zelfvertrouwen, kracht, conditie, snelheid, techniek, leningheid en zelfbeheersing. 

Ben jij op zoek naar een Kickboks, Thaiboks en/of MMA Vechtsportclub?
Selecteer uw gemeente hieronder en kies een club naar keuze!

WELKOM BIJ START2FIGHT

MUAY THAI
KICK & THAIBOKS, MMA

Selecteer uw gemeente: